Videoproduktion
Konvertera till betalande kunder med video

Att de allra flesta gillar film i någon form är något du som företagare kan och bör dra nytta av, antingen för att skapa en roligare arbetsplats eller för att utöka er kundbas. Det kan till exempel handla om en informativ film för att introducera nya medarbetare eller för att visa kunder vad ni arbetar med. Ett bra och populärt grepp är givetvis att göra en reklamfilm för att sälja mer produkter eller sälja in ett varumärke. I dag kan reklamfilmer göras på flera olika sätt och kostar inte en förmögenhet. Det kan handla om att producera en enklare video för webben, mot sociala kanaler som Youtube eller Facebook, men även reklamfilm för traditionell TV. Oavsett ändamål så pratar vi gärna video och reklamfilm med dig.


Locka fler besökare till er webbplats med video

Det är på internet det händer i dag. Ett bra sätt att öka trafiken till en webbplats eller hemsida är att ha ett videoklipp på startsidan. Sökmotorerna gillar nämligen video, så det är alltid en god idé att visa en välgjord introduktionsfilm för att både sökmotorer och besökare snabbt ska förstå vad hemsidan handlar om. Dessutom ser det proffsigt ut med en välproducerad video och redan här kan ditt företag samla viktiga poäng hos en slutkund.

Inspirerande perspektiv med drönare

En video handlar om perspektiv på objekt, och perspektiv från drönare kommer med största sannolikhet att höja kvaliteten och produktionsvärdet på er reklamfilm, det kan räcka med 1-2 sekunder inledningsvis. Läs mer om hur vi arbetar med flygfotografering och drönare i våra videoproduktioner här.

Videoproduktion på Briefcave i Jönköping

Vårt team består av tekniska och nyfikna individer med känsla för de senaste trenderna och vad som passar och ligger rätt i tiden. Tillsammans med vårt nätverk av frilansare kan vi producera er reklamfilm från första konceptidé och manus till det praktiska arbetet med casting, regi, bild, ljud, klippning och grading. Från pre- till post-production. Förutom avgränsade produktioner hjälper vi er gärna att starta upp en kanal för webb-TV eller genomföra livesändningar. Ofta tar vi ett helhetsgrepp för att ni ska kunna fortsätta fokusera på det ni gör bäst. Berätta gärna mer om ert projekt via vårt offertverktyg så hör vi av oss med ett lösningsförslag. Annars kan ni förstås kontakta oss direkt på hello@briefcave.se eller 036-19 19 60.