Pressrelease: Briefcave AB är en nyetablerad design- & webbyrå i Jönköping

JÖNKÖPING 8 Juni 2015: Idag lanserades Briefcave AB, en design- & webbyrå i Jönköping vars huvudfokus ligger på design som konverterar i form av nya kunder och ökade intäkter.

Bakom bolaget och satsningen står den numera Jönköpingsbon Emil Svensson från Nässjö som även återfinns som en av grundarna till Footmall Norden AB, vars tjänst Footmall.se idag finns etablerad på sex marknader och nyligen tagit sig vidare till finalpitch i det prestigefyllda STING Accelerator-programmet för 2015.

 

Med tidigare branscherfarenhet från en Stockholmsbyrå och väletablerade kunder som bland annat Posten Norge och Stockholms Universitet tar man nu med sig den erfarenheten och flera talangfulla medarbetare in i en nysatsning i ett minst lika hårt satsande Jönköping.

– Det finns ett utrymme på marknaden kring Jönköpingsområdet som vi ser fram emot att kunna attrahera och fylla, det avser både lokala företag i olika storlekar till att faktiskt komplettera andra reklam-, kommunikation- och webbyråer med det vi gör bäst, menar Emil.

– Något som jag tror särskiljer oss från övriga aktörer är att vår passion för design går bortom vackra bilder och in i huvudet på konsumenten och den tänkta slutkunden. Design är funktion, och grunden till bra design ligger i att ordentligt förstå vem och vad vi skapar för, menar Emil.

Verksamheten präglas av ett tydligt fokus på slutanvändaren från start till mål, oavsett om det handlar om webbplatser, grafisk profilering, mobila applikationer, fotografering eller tryck- & reklammaterial.

– För att vara konkurrenskraftiga redan från dag ett handlar det för oss om att följa vår passion i kombination med god kundförståelse och att fortsätta arbeta med talangfulla människor, samtidigt som vi bygger transparenta och långsiktiga relationer med våra kunder, avslutar Emil.

För vidare information om etableringen och nyheter framöver, vänligen besök www.briefcave.se och www.facebook.com/briefcave

CEO / Creative Director

Mer innehåll likt det här till din brevlåda?