E-handelPartiell E-handel och ren E-handel

E-handel är, precis som det låter, handel på nätet. Om man vill kan man dela upp det i två delar, ren e-handel och partiell e-handel. Den rena e-handeln går ut på att hela förloppet sköts online, alltså att produkten finns online, köps online och skickas online. Företag som ägnar sig åt ren e-handel på det sättet är till exempel Apple med sitt iTunes eller Netflix med sin streamingtjänst. Partiell e-handel däremot är när kunden hittar en produkt online, gör en beställning och sen får en fysisk produkt fraktad till sig. Vilken typ av e-handel du ägnar dig åt spelar mindre roll för oss, vi föredrar bägge alternativen och kan säkert hjälpa till oavsett.

Vi bygger smart, mobil och användarvänlig E-handel

webbyrån i Jönköping har vi kompetens för att bistå och ta hand om hela processen. Vi brinner för att utveckla era affärer med våra digitala kunskaper. För oss är e-handel mer än att bara utveckla en genomarbetad design och sätta upp en webbutik, vi går in i den tänkta slutkundens hjärna och arbetar med köpbeteendet och användarvänligheten (UX) på absolut detaljnivå, initialt via hypoteser och erfarenhet men i de flesta fall även via dataanalyser. Vi utnyttjar dessutom våra färdigheter inom SEO (Search Engine Optimization) och ser till att innehållet är väl anpassat för att på bästa sätt driva rätt målgrupp till webbutiken. Det kanske viktigaste arbetet sker efter lansering, nämligen när besökaren hittat in och ska börja handla. Där börjar vårt arbete arbete med CRO (Konverteringsoptimering). Det innebär i kort att vi testar, analyserar och optimerar webbplatsen för att fler besökare ska konvertera till betalande kunder. Naturligtvis utvecklar vi er e-handelsplattform med responsiv design för att era kunder ska kunna handla av er från alla tänkbara enheter.

Låt oss diskutera hur vi kan öka er digitala försäljning

Kom igång via vårt offertverktyg om du vill ha ett konkret lösningsförslag, eller kontakta oss direkt på hello@briefcave.se eller 036-19 19 60.