Nyhetsbrev
Nyhetsbrev och mailutskick

Den viktigaste kommunikationskanalen för ett företag är ofta den egna webbplatsen. Men eftersom alla inte besöker webbplatsen dagligen behövs ett sätt att nå ut med hemsidans innehåll i andra kanaler. Ett smart sätt att hålla kunderna uppdaterade med erbjudanden och nya produkter är att skicka ut nyhetsbrev som kunderna själva får välja att prenumerera på. Ni bestämmer själva om det ska skickas på daglig basis, veckovis eller månadsvis, det viktiga är att ni håller kunderna informerade. Ett mailutskick är också ett bra sätt att påminna kunderna om att företaget finns, så att de tänker på er när det är dags för att investera i något nytt. Det är helt enkelt ett sätt för er att vårda era digitala relationer – som vi kan hjälpa er med.

Ett underskattat men effektivt annonsformat

Nyhetsbrev, eller e-postmarknadsföring, är en av de mest underskattade formerna av marknadsföring online. Men den är också bland de mest effektiva. Nyhetsbrevet är en perfekt kanal om du vill nå ut med erbjudanden till kunder som är genuint intresserade, till exempel med en kampanj för de mest trogna kunderna. Men formatet passar minst lika bra till att bara skicka ut information om verksamheten, planerade produktlanseringar eller om ett positivt resultat. Mailutskick kan även anammas och blir ett effektivt verktyg vid exempelvis prisjusteringar eller olika typer av produkt-bevakningar, där besökaren får ett mail direkt vid en förändring.

Så hjälper vi er med era digitala utskick

Vi arbetar dagligen med att designa, utveckla och fylla nyhetsbrev och digitala utskick som går hand i hand med våra kunders profil och värderingar. Naturligtvis ser vi till att de tjänster vi erbjuder bygger på responsiv design och är bra mobilanpassade. Ni väljer själva om ni vill hantera nyhetsbreven och mallarna vi bygger på egen hand eller om ni vill dra fortsatt nytta vår kompetens inom copywriting. Det vore en ära att se till att era digitala utskick fylls med relevant och intressant innehåll, både baserat på era idéer och genom egen kännedom om era slutkunder. Låt oss börja med att mail till hello@briefcave.se eller ring oss på 036-19 19 60 så diskuterar vi närmare, du kan även komma igång genom att använda vårt offertverktyg.