Idé & koncept
Idé och koncept (digitala kampanjer, sociala medier)

Ett företag måste synas, och det gäller inte bara små företag. Stora företag marknadsför sig för att hela tiden finnas i människors medvetanden, medan små företag marknadsför sig för att finnas. På Briefcave webb- och reklambyrå i Jönköping kan vi ta fram en strategi för hur ni ska föra er på marknaden. Vi slår oss gärna ner med er för en brief och utmanar intressanta idéer, för vi är övertygade om att vi tillsammans kan ta fram framgångsrika koncept för exempelvis varumärkesstrategi eller webbdesign. Oavsett om ni vill inleda med digitala kampanjer genom sociala medier eller göra snygga trycksaker så kan vi göra jobbet betydligt enklare och mer effektivt för er.

Marknadsför företaget med digitala kampanjer

I dag sker en stor del av all annonsering online. Just därför är det klokt för ert företag att exponeras mer på nätet, både i sociala medier och olika sökmotorer. Den viktigaste sökmotorn att planera sitt innehåll efter är Google. Bland sökmotorerna har de en marknadsandel som uppgår till i runda slängar 80 procent. På webbyrån i Jönköping tänker vi SEO (Search Engine Optimisation) och SEM (Search Engine Marketing) när vi arbetar och ser på så sätt till att er webbplats ligger steget före. Chansen är då större att kunderna väljer er framför konkurrenten.

Utvecklar en strategi för sociala medier åt er

Det lönar sig att använda Facebook på jobbet, faktiskt. Genom att etablera sig på de stora sociala medierna når ni ut till fler människor. Dessutom finns det stora möjligheter att rikta annonser och att anpassa innehåll efter dem som faktiskt är potentiella kunder. Nästan alla som arbetar i dag har tillgång till internet på jobbet. Alla de förväntar sig att ert företag också finns representerat på internet, främst genom sociala medier. Det är viktigt med en uppdaterad digital kanal där ni visar prov på er kompetens och håller era potentiella kunder informerade om er verksamhet. Något som är värt att tänka på om ni är ett företag som jobbar mot andra företag är att över 90 procent av alla B2B-affärer (Business to Business) inleds online. Chansen att locka andra företag till ett samarbete med ert företag ökar markant om ni är tillgängliga redan vid första ögonkastet. Plattformar som Facebook, Instagram och Twitter fungerar utmärkt för att på ett billigt och smidigt sätt sprida ett varumärke och berätta om det allra senaste. Låt oss diskutera strategi för att uppfylla era mål, kom igång via vårt offertverktyg eller kontakta oss direkt på hello@briefcave.se eller på 036-19 19 60.