Grafisk formgivning / Digital design
Grafisk formgivning

För att kunderna ska vända sig till just ert företag räcker det inte att bara stå och ropa efter dem. Man måste också ropa rätt saker, trycka på rätt knappar och fånga deras uppmärksamhet. För vem ska man lyssna på om alla står och skriker? På samma sätt fungerar det med grafisk formgivning. I dag jobbar alla företag med grafisk formgivning på ett eller annat sätt, vare sig de vill eller inte, de flesta har dock förstått att ett företags visuella profil spelar en avgörande roll när kunden ska välja om det blir en beställning, ett köp eller just ingenting.

Grafisk formgivning som passar er identitet

Grafisk formgivning och digital design handlar om konsten att dra till sig rätt målgrupp och att förmedla just det de vill se och det du vill kommunicera. Precis som en individs klädstil säger ett företags grafiska profil mycket om dess identitet, för företag kan precis som människor vara punkiga, retro, trendiga eller nördiga. På designbyrån arbetar vi med grafisk design, formgivning, layout och färg som passar er och dem ni riktar er till.

En helhetslösning från idé till färdig produkt

På Briefcave gillar vi att leka med färger, bilder och illustrationer och kan hjälpa er med såväl en helt ny logotyp som en grafisk manual. Kanske behöver ni hjälp med design för print, unika ikoner eller andra grafiska element? Vi hjälper er hela vägen och bidrar gärna med kreativa lösningar när ni ska trycka nya visitkort, broschyrer eller hela kataloger. Kom igång via vårt offertverktyg eller kontakta oss direkt på hello@briefcave eller 036-19 19 60.