Förpackningsdesign
Förpackningsdesign

En förpacknings uppgift är inte bara att agera ett skyddande hölje vid leverans, den finns där för att sticka ut ur mängden. En väldesignad förpackning är till för att på bästa sätt representera och lyfta fram ett varumärke och är en i allra högsta grad bidragande orsak till vilken produkt en kund väljer när den ställs inför ett val. Förpackningsdesignen är en del av ett varumärkes identitet och image. Beroende på vilken produkt ett företag erbjuder bistår förpackningsdesignen med att skapa ett seriöst, proffsigt, roligt eller glamoröst intryck.

En förpackningsdesign som går hand i hand med er grafiska profil

Förpackningsdesign handlar inte bara om en fyrkantig låda med olika färger. Naturligtvis är det viktigt att en förpackning har färger som går hand i hand med er grafiska profil, men det är minst lika viktigt att en förpackning har en praktisk form och att den är tillverkad av ett material som passar företagets värderingar. Grafiska element som illustrationer och utstickande typografi är något som också spelar stor roll när det kommer till er förpacknings framgång. Alla som har handlat flingor med ett barn vet hur tilldragande vissa varumärken kan vara tack vare en bra förpackning, vilket resulterar i att du köper produkten. Barnet hittar sina favoritflingor redan innan de har en aning om hur de smakar. Vuxna och barn fungerar likadant, bara med något annorlunda preferenser.

Hur vi arbetar med förpackningsdesign på reklambyrån i Jönköping

På Briefcave reklambyrå arbetar vi med förpackningsdesign som är både tilltalande, praktisk och rättvisande. Med genomtänkta lösningar där du som beställare får vara delaktig i processen, ser vi till att er förpackningsdesign inte bara uttrycker den rätta känslan, utan även träffar rätt målgrupp. Vi hjälper er med en helhetslösning från idé och koncept till färdig produkt. Hela paketet helt enkelt, ett väldesignat sådant. Är du intresserad av vår hjälp kan du enkelt använda vårt offertverktyg så återkommer vi inom kort med en offert och ett lösningsförslag. Du kan förstås kontakta oss direkt på hello@briefcave.se eller ringa oss på 036-19 19 60.