Fotografering

Fotografering & Bildmaterial

Bra och högupplösta bilder med rätt ljus är helt avgörande för att få den där professionella känslan, oavsett om det är ett digitalt projekt eller i en fysisk reklamkampanj eller broschyr. Bilder handlar om att förmedla en känsla, vilket är extremt viktigt när vi exempelvis tar fram ett nytt koncept till en webbplats. Lyckas du presentera inspirerande verksamhetsbilder kombinerat med högupplösta produktbilder och bra porträttbilder för betraktaren så är mycket vunnit. Specifika bildmanéer kan även ingå i vissa grafiska profiler.

Teamet på Briefcave kan tillsammans med ett utomordentligt nätverk hjälpa till med hela processen från idé och styling till retuscherad och färdig bild. Det kan vara allt ifrån porträttbilder, produktbilder, reklambilder, fastighetsbilder och flygfoton till bildretusch/redigering och presentationsfilmer.

Kan vi hjälpa er?

Fyll i vårt offertformulär för att komma igång, så återkommer vi inom kort med en offert och ett lösningsförslag. Det går förstås bra att kontakta oss direkt på hello@briefcave.se eller 036-191 960.

Boka fotografering