TROSS Reklambyrå i Jönköping och Briefcave inleder nytt samarbete

I början på februari gjorde Briefcave AB klart med en ny samarbetspartner och flyttar i samband med det in nya lokaler högst upp i Atollen med adress lantmätargränd 59, centralt i Jönköping.

Lokalen utgör totalt sett över 300 kvm fördelat på två våningar och innebär att TROSS Sverige AB, en tidigare etablerad reklam- & kommunikationsbyrå som hyrt lokalen sedan maj 2015, blir nya grannar och tillika samarbetspartners. Samma TROSS som nyligen tecknade ett avtal med SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) till ett uppskattat värde om 250 miljoner kronor och har sedan dess breddat verksamheten i Jönköping och Sverige.

– Emil Trägårdh (VD på TROSS) och jag är bekanta sedan tidigare genom bandyn i Nässjö där vi vuxit upp och varit lagkamrater genom åren, det i kombination med gemensamma målsättningar ledde till att vi inledde diskussioner om ett potentiellt samarbete med kompletterande karaktär under hösten, säger Emil Svensson, VD på Briefcave AB.

Tillsammans representerar företagen över 30 medarbetare, både anställda och konsulter, med spetskompetens inom bland annat design, webbutveckling, reklam och kommunikation till marknadsföring och strategi.

– Företagen kompletterar varandra bra, Briefcave är kanske den raka motsatsen till TROSS vad gäller huvudsakliga fokus och vice versa trots att vi verkar inom samma bransch, tillsammans får vi däremot ett unikt erbjudande och helt andra muskler till att kunna axla mer omfattande projekt i större utsträckning, fortsätter Emil Svensson.

– Det här är ett steg helt i linje med våra verksamhetsmål på längre sikt, även om flera av våra medarbetare fortsatt kommer sitta ute i landet innebär det här att vi kommer kunna arbeta närmare våra kunder på ett helt annat sätt. Inflyttningen inleddes redan förra veckan och nu väntar bara möjligheter, avslutar Emil på Briefcave.

 

Emil Svensson

VD & Creative Director
Briefcave AB
070 – 591 86 20

Emil Trägårdh

VD
TROSS Sverige AB
036 – 17 29 61

CEO / Creative Director

Mer innehåll likt det här till din brevlåda?